Sikker handel

Betalingskort
Hos Floorballoutlet gør vi hvad vi kan for at imødekomme vores kunders forskellige krav. Dette gælder naturligvis når vi snakker floorballudstyr, men også betalingsmetoder. Vi accepterer nemlig langt de fleste kort, og tager tilmed ikke noget gebyr i forbindelse med køb på hjemmesiden.

Blandt de populæreste kort er: Dankort, Visa-dankort, Visa, VisaElectron, MasterCard, American Express, JCB og Diners Club.

Vi gør opmærksom på at beløbet først hæves på dit kort, når varerne sendes fra Floorballoutlet og at der naturligvis aldrig kan trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

EAN-faktura
Som offentlig institution, kan I betale de bestilte varer på websiden via en EAN-faktura.
I lægger blot de ønskede varer i indkøbskurven, som normalt og vælger "Fakturering via EAN-nr." ved valg af betalingsform. Vi yder 14 dages kredit ved betaling via EAN-nummer.

Sikkerhed
Floorballoutlet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets (tidligere PBS).

 

 

Copyright © 2013, Inc. All rights reserved.